Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Zambia

Proprietate de vânzare în Zambia

Zambia este situată în sudul Africii. Bordered la nord de Republica Democratică Congo, la nord-est de Tanzania, la est de Malawi, la sud de Mozambic, Zimbabwe, Botswana și Namibia, iar la vest de Angola, Zambia nu are acces la Marea. Capitala este Lusaka.

Dacă sunteți interesat să investiți în proprietăți de vânzare în Zambia, acesta este un moment pozitiv. Piața imobiliară din Zambia are o tendință pozitivă și în creștere datorită stabilității politice a țării.

A favoriza această situație afectează și poziția geografică a țării.

Capitala Lusaka este un centru comercial în plină dezvoltare, este unul dintre cele mai bune locuri în care să cumpărați proprietăți de vânzare în Zambia, cu o gamă destul de largă și diferite tipuri de proprietăți.

După capitală, cei interesați să investească în proprietăți de vânzare în Zambia pot vizita Kitwe, cel de-al treilea oraș ca mărime din Zambia, care își datorează bogăția activității miniere a cuprului.

Nu subestimați oferta de proprietăți de vânzare care se găsesc în orașul Ndola, o importantă intersecție feroviară și rutieră a Zambiei.

Livingstone este un mic oraș unde puteți găsi mai multe proprietăți moderne spre vânzare în Zambia datorită proximității sale față de Aeroportul Internațional Harry Mwanga Nkumbula.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 34091

DE VÂNZARE Teren agricol, Zambia, Lusaka, Lusaka, chilanga

282,084.96RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

28000 m²
2,8 hectare de teren virgin în zona Chilanga din apropierea Centrului de Cercetare Mount Makulu, vizavi de fabrica de ciment Lafarge. Preț usd60,000 ...
Cod. 17908

DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), Zambia, Lusaka, Lusaka, Plot 2400, Phase 2, Ndeke Village, Lusaka

1,410,424.78RON
DE VÂNZARE
Altele (rezidenţiale)

600 m²
Semi-detaşată (două apartamente) rezidenţial de proprietate
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB